Gehemelte vrije prothese

Stelt u zich eens voor:

  • Dat u geen drukpijn meer heeft
  • Dat u geen kleefpasta nodig heeft
  • Dat u gewoon weer alles kunt eten wat u wilt
  • Het eten eindelijk weer goed smaakt

Dankzij de perfecte houvast kunt u weer gewoon kauwen en afbijten. Het gehemelte is vrij van plastic en/of metaal en hierdoor proeft u meer en kunt u weer onbezorgd genieten van wat u eet en drinkt.

Een gehemelte vrije prothese kan geplaatst worden op zowel implantaten als op uw eigen tanden of kiezen.

(tekst gaat verder onder video )

Gehemelte vrije prothese op implantaten
Met onze nieuwe techniek is het mogelijk om op 4 implantaten een gehemelte vrije prothese te plaatsen in de bovenkaak. Deze behandeling wordt uitgevoerd als u geen eigen tanden en of kiezen meer heeft of als uw eigen tanden niet meer gezond genoeg zijn om als ‘implantaat te dienen’.

Voordelen van Implantologie in onze praktijk
De volledige behandeling, van start tot alle nazorg, wordt vakkundig bij ons in de praktijk uitgevoerd. U bent onder behandeling bij dezelfde implantoloog en u hoeft niet naar andere behandelaars doorverwezen te worden.

Gehemelte vrije prothese op uw eigen tanden of kiezen
Dankzij de monderne techniek die wij toepassen is het ook mogelijk om op uw eigen tanden of kiezen een gehemelte vrije prothese te plaatsen. Een van de voorwaarden is dat de tanden gezond zijn en stevig in uw kaakbot zitten. Uw eigen tanden dienen dan als pijlers waar de prothese op rust.

Behandeling
Voor meer informatie over de behandeling (bijv. wat houdt de behandeling in, en wat kunt u verwachten?) of voor het maken van een afspraak, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0575-56 66 38 of via email info@dr-emami.nl

 

Video Mini Implantaten

Video Gehemelte Vrije Prothese

Informatiemiddag

Google Maps

Tandartspraktijk Emami
Tuinstraat 2H
6971 BJ Brummen
Tel: 0575-566638

info@dr-emami.nl